Rund uit Zoetermeer e.o.

Rund is één van onze specialiteiten, er gaat dan ook niets boven een vertrouwd stukje ouderwetse kwaliteit. Het rundvlees is afkomstig van vaste mesters uit de omgeving van Zoetermeer. 

Opgroeien in vrijheid

De runderen groeien in vrijheid op en eten alleen datgene wat ze echt lekker vinden, gras en lekkere klavertjes. Rust en nostalgie zijn de ingrediënten voor echt lekker vlees. De runderen zijn van het type “dikbil” die bekend staan om hun grote spierontwikkeling. Het vlees is mooi mager, smaakvol en botermals.

Eigen slachterij

De runderen worden in onze eigen slachterij verwerkt. In de worstmakerij maken wij wekelijks licht gezouten en gerookt rookvlees. Volgens recept van opa Reas worden de muizen gezouten, gerijpt en gerookt. Mals en mager rookvlees dat smelt op de tong. Dagelijks grillen wij rosbief en entrecote rollade, lekker vers dat proeft u.

Van boer tot op uw bord gecontroleerd

Ons rundvlees is van de boer tot op uw bord gecontroleerd. Dat proeft u aan de sappige biefstuk en de malse runderlapjes. Ook de kant en klare oma’s sudderlapjes komen natuurlijk van ons eigen rundvlees.

DSC02472

Natuurlijk kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze sappige haasbiefstuk, kogelbiefstuk of sukadelapjes. Of wat dacht u van een ouderwets braadstuk of rosbief voor een feestelijke dis.

Reas, Keurslager

Burg. Colijnstraat 18
2771GD Boskoop
0172212024
0793613092

Reas Zoetermeer

Keurslager Slager Slagerij Reas Zoetermeer

Reas, Keurslager

Quirinegang 75
2719CG Zoetermeer
0793613092

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten

Reas Boskoop

Keurslager Slager Slagerij Reas Boskoop

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:30
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten