Snel naar
Inhoud

Rundvlees

Lekker Rundvlees

Ons rundvlees is één van onze specialiteiten, er gaat dan ook niets boven een vertrouwd stukje ouderwetse kwaliteit. Het rundvlees is afkomstig van vaste mesters uit de omgeving van Zoetermeer.

De runderen groeien in vrijheid op en eten alleen datgene wat ze echt lekker vinden, gras en lekkere klavertjes. Rust en nostalgie zijn de ingrediënten voor echt lekker vlees. De runderen zijn van het type “dikbil” die bekend staan om hun grote spierontwikkeling. Het vlees is mooi mager, smaakvol en botermals.

De runderen worden in onze eigen slachterij verwerkt. In de worstmakerij maken wij wekelijks licht gezouten en gerookt rookvlees. Volgens recept van opa Reas worden de muizen gezouten, gerijpt en gerookt. Mals en mager rookvlees dat smelt op de tong. Dagelijks grillen wij rosbief en entrecote rollade, lekker vers dat proeft u.

Ons rundvlees is van de boer tot op uw bord gecontroleerd. Dat proeft u aan de sappige biefstuk en de malse runderlapjes. Ook de kant en klare oma’s sudderlapjes komen natuurlijk van ons eigen rundvlees.

Natuurlijk kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze sappige haasbiefstuk, kogelbiefstuk of sukadelapjes. Of wat dacht u van een ouderwets braadstuk of rosbief voor een feestelijke dis.