Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Rundsvlees Keurslager Reas

Rundvlees

Ons rundvlees is één van onze specialiteiten, er gaat dan ook niets boven een vertrouwd stukje ouderwetse kwaliteit. Het rundvlees is afkomstig van vaste mesters uit de omgeving van Zoetermeer. Ons rundvlees is van de boer tot op uw bord gecontroleerd, de runderen worden in onze eigen slachterij verwerkt.

Kalfsvlees Keurslager Reas

Kalfsvlees

Ons malse kalfsvlees is een product om van te watertanden. Ons kalfsvlees komt van onze vertrouwde leverancier en voldoet aan speciale kwaliteitscriteria. Het is mals, zacht en blank vlees, met een fijne smaak en een laag vetgehalte.

Varkensvlees Keurslager Reas Spareribs

Varkensvlees

Ons varkensvlees komt van onze vaste boer Jan. Al meer dan 35 jaar levert boer Jan de varkens. Als geen ander weet hij wat voor vlees wij in de kuip willen hebben. Eerlijk en zuiver dat proeft u. De varkens worden in onze eigen slachterij verwerkt. Alleen op deze manier kunnen wij u een goed stuk kwaliteit garanderen.

Lamsvlees Keurslager Reas Hollandse Weide Lokaal

Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is zowel geschikt om te grillen, te braden of te stoven. Wij hebben voor u het beste lamsvlees uit de Hollandse weide.

Kip antibioticavrij Keurslager Reas Tante Door

Tante Door Kip

Onze Tante Door kip is echt 100% Hollands. Zij wordt geboren in de Achterhoek en groeit daar en in Brabant op in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme. Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend en het vlees is antibiotica vrij.

Wild Kerst Kalkoen Thanksgiving Keurslager Reas

Wild en kalkoen

Nederland is een klein land en de overgrote meerderheid van het wild dat we eten komt uit het buitenland. Echt wild komt van wilde dieren die in vrijheid hebben geleefd en zelf hun eten hebben gezocht. Het wild is geschoten door gediplomeerde jagers en geborgd door gekwalificeerde personen. 

Verse vleeswaren

Heeft u onze vleeswaren al eens geproeft? Wij hebben een ruime keuze in top-kwaliteits vleeswaren, allemaal vers van het mes!

Vleeswaren Vers Keurslagerij Reas

Iberico

Bij Keurslager Reas kunt u kennis maken met een uniek en luxe product, dat steeds populairder wordt in Nederland: Het verse vlees van het Ibérico Varken, ook wel bekend als Pata Negra.

Iberico Pata Negra Keurslager Reas