Snel naar
Inhoud

Barbecuespecialiteiten

Groot vlees

Door de komst van de nieuwe generatie BBQ's en Smokers die met deksel af te sluiten zijn is het mogelijk om met grotere stukken vlees te werken. Door de grootte van het vlees heeft het natuurlijk een langere bereiding nodig op vaak een lagere temperatuur, door middel van de schuifjes op de bbq is het erg makkelijk om de gewenste temperatuur te behouden en een "low en slow" bereiding toe te passen.
Hier vind u een deel van ons assortiment Groot Vlees, dat een langere bereiding nodig heeft.

Cote de boeuf, super mals runderribstuk dat in onze speciale rijpkasten 4-5 weken zich ontwikkelt tot een zeer smaakvol stuk runderrib dat zeer geschikt is om op de bbq te bereiden, dit maakt uw bbq tot een culinair geslaagd feest. Eerst even dichtschroeien en daarna indirect door laten garen tot 44 "C.

Rib eye, door de typische vetadering is het een erg mals en smaakvolle steak, mooi rood gebakken is het lekkerst.

Bavette, Dit stuk 'Franse biefstuk' uit de runderborst is iets grover dan gewone biefstuk, door de vetadering en het karakter van de Bavette is de smaak super. Zorg ervoor dat de bavette tot max 47"C gebakken is, daarna kan hij mooi dun aangesneden worden.

Procureur, mooi stuk uit de hals dat zeer geschikt is om Pulled Pork van te maken, eerst insmeren met een lekkere kruidenrub, vervolgens 8-12 uurtjes zachtjes op de bbq laten garen. Serveren op boerenbrood met frisse salade en BBQ-sausje. Ook kant en klaar verkrijgbaar.

Picanha, mooie rosbief Argentijnse style. Door de vetrand blijft het vlees sappig en heerlijk van smaak, +- 5 min grillen en vervolgens door laten garen naar 44"C. Even laten rusten en vervolgens dunne plakjes rosbief snijden.

Kip op bierblik, stevige Tante Door kip, op een blikje bier, door het verdampen van het bier blijft de kip heerlijk sappig en neemt het ook de geur van het biertje over, reken op ongeveer 2 uur gaartijd bij 160 graden BBQ-temperatuur.

Lamsrack, ribstukje van 8 ribbetjes met Franse tuinkruiden gemarineerd, even aangrillen en daarna +- 20 min. laten garen tot 47"C. 5 min. laten rusten en na het aansnijden is ieder ribje even mals en sappig. 

Kalfsbrochette Shaslick van kip of varken
Indian spies (kip en bacon) Gegaarde spareribs
Pepersteak Spies van herte biefstuk
Entrecote du Paris Rack van hert
Varkenssaté  Lamsrack
Kipsaté Dallas spies (biefstuk)
Kipfilet mysterie (mysterieus gekruid) Lamsbiefstukjes a la Jamie Oliver
Souflakisteak  Gemarineerde magere speklapjes 
   

Visspecialiteit voor de barbecue

Brochette van scampies (grote garnalen)  Tonijn spies 
Mix visspies  Brochette van Coquilles st. Jaques 
   

BBQ Catering vanaf 30 personen

Bij Reas bent u aan het juiste adres om een heerlijk en zorgeloos BBQ- feest te organiseren. In overleg met u stellen we het menu samen en wordt alles op de locatie bereidt. Van het vlees en salades tot aan het bestek brengen we mee, en terwijl u zich tussen de gasten mengt maken wij al het lekkers klaar op onze Weber BBQ's en Smoker. Is uw interesse gewekt? Informeer u zelf in een persoonlijk gesprek met ons.