Hollands lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is zowel geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes en zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lams ribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u het beste lamsvlees uit de Hollandse weide.

Reas, Keurslager

Burg. Colijnstraat 18
2771GD Boskoop
0172212024
0793613092

Reas Zoetermeer

Keurslager Slager Slagerij Reas Zoetermeer

Reas, Keurslager

Quirinegang 75
2719CG Zoetermeer
0793613092

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 15:00
zondag Gesloten

Reas Boskoop

Keurslager Slager Slagerij Reas Boskoop

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:30
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten