Snel naar
Inhoud

Lamsvlees

Hollands lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is zowel geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes en zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lams ribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u het beste lamsvlees uit de Hollandse weide.

Een overzicht van ons assortiment:

  • Lamsbout 
  • Lamslapjes 
  • Lamszadel 
  • Lamskotelet
  • Lamsracks 
  • Lamshaasjes 
  • Lamsrollade 
  • Lamsfilet 
  • Lamsshoarma 
  • Lamszadel 
  • Lamscaree 
  • Lamsribbetjes 
  • Lamsragoutvlees 
  • Lamspoulet 
  • Lamsschouder
 

Alles dagvers!