Snel naar
Inhoud

Onze formule

Onderscheid in kwaliteit

Er zijn slagers en er zijn Keurslagers. Sinds enkele vooraanstaande Utrechtse slagers in 1946 de Vereniging van Keurslagers oprichtten, is het merk Keurslager een ijzersterk merk geworden. Een vertouwde naam, die staat voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar ambachtelijk vakmanschap en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Hoge eisen

Slagers die voldoen aan de hoge professionele eisen van de Keurslager-vereniging worden als lid toegelaten. Om de kwaliteit van de aangesloten leden te bewaken, voert de vereniging op onverwachte momenten diverse keuringen uit volgens vast omlijnde beoordelingsnormen. Deze eisen en normen zijn vastgelegd in het Keurslager Formule Handboek.

Twee keuringsmomenten

De regiomanager neemt de jaarlijkse bedrijfskeuring af en is een gewaardeerde adviseur op het gebied van productontwikkeling en productpresentatie, management, marketing, automatisering en bedrijfseconomische zaken. Verder beschikt de Vereniging van Keurslagers over een door de Nederlandse overheid goedgekeurd HACCP-systeem. Jaarlijks wordt door een onafhankelijk instituut de keuring van enkele producten uit het assortiment van de Keurslager uitgevoerd. Deze producten worden gekeurd op onderdelen als bacteriologische zuiverheid en samenstelling. Voor de schoonmaak van de winkel bestaat een werkplan. Voor alle medewerkers in de Keurslagerij is een hygiënecursus verplicht. Op deze cursus wordt de medewerkers geleerd hoe te werken aan een goede persoonlijke en bedrijfshygiëne. Dit hygiëneplan wordt regelmatig kritisch beoordeeld.